Rinoplastia de corectie sau chirurgia nazala este una dintre cele mai frecvente proceduri estetice, solicitata de femei si barbati. Operatia la nas are ca scop imbunatatirea aspectului fizic al nasului si corectarea problemelor respiratorii.

Remodelarea nasului poate fi folosita ca procedura de reconstructie pentru corectarea unui defect din nastere sau a unei leziuni traumatizante, cum ar fi un accident la nivelul nasului. De asemenea, ea poate rezolva problemele de respiratie, cauzate de deviatia de sept. Pacientii opteza pentru operatia de rinoplastie cu scopul de a corecta forma nasului, pentru a obtine un aspect natural al acestuia.

Intrebari si raspunsuri despre rinoplastie

Persoana care doreste sa isi imbunatateasca aspectul fizic prin realizarea rinoplastiei, operatiei la nas, poate cere gratuit opinia medicala a doctorilor de la spitalele noastre partenere din Turcia, Austria si Israel. Pentru a beneficia de opinia doctorilor si costurile aferente pentru operatie, va rugam sa ne transmiteti cateva fotografii cu zonele afectate, pe office@plusmedical.ro sau prin Whatsapp la +447761432201. Acestea vor fi realizate din fata, din profil, de sus, de jos, pentru a se vedea forma nasului, pe rand, din toate unghiurile. Pozele vor fi analizate de consilierul medical si evaluate de doctori nostri parteneri.

Se califica pentru operatia la nas, rinoplastie, orice persoana cu varsta de peste 18 ani care:

 • este nemultumita de aspectul nasului sau,
  are asteptari realiste in legatura cu chirurgia nazala,
 • a terminat procesul de crestere faciala (a implinit 18 ani).
 • are o stare de sanatate buna.
 • Cu o luna inainte, renuntati la fumat si nu luati medicamente care au rolul de a subtia sangele (aspirina).
 • Cu o saptamana inainte, veti realiza analize de sange si veti trimite rezultatele chirurgului dvs.
 • Cu o zi inainte de operatia de rinoplastie de corectie, nu ingerati alimente sau bauturi, dupa ora stabilita de medic,
 • In ziua operatiei, nu aplicati nicio crema sau alt produs de machiaj pe fata, este de preferat sa aveti un insotitor alaturi de dumneavoastra, timp de 48 de ore dupa interventia la nas, pentru a va ajuta la nevoie.

Rinoplastia de corectie se realizeaza sub anestezie totala sau partiala. Chirurgul plastician va face incizii asupra oaselor de acces si cartilajului care sustin nasul. Inciziile se vor realiza in zone ascunse, aflate in interiorul nasului, astfel incat sa nu fie vizibile dupa operatie.

In functie de rezultatul urmarit este posibil ca in timpul interventiei sa fie indepartate anumite oase, cartilaje sau sa fie adaugate tesuturi.

Chirurgul va rearanja, remodela sau va reduce din os sau cartilaj. Dupa aceste etape, pielea si tesuturile vor fi reasezate pe structura nazala.

Totodata, dupa operatia la nas, dupa caz, este posibila amplasarea unei atele pe partea exterioara a nasului. Aceasta este folosita pentru stabilizarea noii forme a nasului in perioada de recuperare.

Este de asemenea posibila introducerea unor pansamente in interiorul nasului, care vor oferi un sprijin suplimentar.

 • La o zi dupa operatie, 
  va fi aplicata o atela la nivelul nasului, pentru cel putin cinci zile, pentru a-l sustine si a-l fixa.
 • La o saptamana dupa operatie, atela va fi indepartata, iar pacientul isi va relua activitatile obisnuite,
 • Timp de o luna dupa rinoplastie, evitati fumatul si purtarea unor ochelari grei de soare, este contraindicat consumul de medicamente precum aspirina, care subtiaza sangele. Suflarea nasului ar trebui sa fie evitata pentru doua pana la trei saptamani dupa operatie.
 • Senzatia de umflare dispare la sase luni de la operatie.
 • Efectul final al rinoplastiei se va instala dupa 6 pana la 12 luni de la operatie.

Chirurgia nazala este o procedura simpla. Ea se poate efectua cu anestezie locala, pacientul este sedat, ceea ce inseamna ca acesta nu simte durerea.

Este posibil sa simtiti o stare de disconfort si durere in momentul indepartarii atelei.

In urma chirurgiei nazale majoritatea pacientilor spun ca respiratia le-a fost imbunatatita.

Veti incepe sa vedeti rezultatele dupa trei saptamani. Rezultatele finale vor fi vizibile dupa o perioada de 6 pana la 12 luni.

Before & After

Contact

Plus Medical colaboreaza cu spitale de top din lume: TURCIA (Liv Hospital, Acibadem, Anadolu, Medicana, Hisar si Medipol), AUSTRIA (Wiener Privatklinik) si ISRAEL (Herzliya si Assuta).

Trimiteti-ne actele dvs. medicale completand formularul de mai jos sau prin e-mail la office@plusmedical.ro si veti beneficia GRATUIT de a doua opinie medicala de la cei mai reputati doctori din lume.

*Prin completarea formularului, va dati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Politicii de confidentialitate.

Spitalele noastre partenere

Trimite actele medicale pe office@plusmedical.ro

Spitalul Universitar Medipol este unul dintre cele mai apreciate si cele mai importante centre de sanatate din Turcia si din regiune. Pe langa statutul de Spital Universitar, Medipol incorporeaza spitale din patru ramuri diferite: Oncologie, Cardiologie si Chirurgie Cardiovasculara, Spital Generalist, Stomatologie si Chirurgie Maxilofaciala. Cu peste 96.000 mp, aproape 500 de paturi si peste 1500 de specialisti angajati, Medipol Mega este un spital de referinta in lume.

Acibadem Healthcare Group, institutie de asistenta medicala de prima importanta din Turcia, ofera din anul 1991 servicii medicale de calitate prin tehnologie de ultima generatie. 

Acibadem are aproape 12.000 de angajati din care 2.200 sunt medici, in diferitele locatii din reteaua de 22 spitale generale, 19 centre medicale si laboratoare centrale. 

Este un grup de ingrijire a sanatatii acreditat international, situat in zona din centrul Turciei, cu preponderenta in frumosul oras Istanbul. 

Acibadem, care prin investitiile sale actuale isi extinde continuu lantul de institutii de ingrijire a sanatatii, a ajuns la un total de 85 de sali de operatie si o capacitate de 2200 de paturi de spital utilizate in spatii care insumeaza 400.000 mp.

Spitalul Acibadem Altunizade

Centrul Medical Anadolu a fost fondat de Fundatia Anadolu, institutie care a alimentat zeci de proiecte importante din Turcia. Experienta si cunostintele acumulate ca si Centru Medical ne permit sa aducem o contributie importanta la sanatatea oamenilor. Realizarile noastre au permis tranzitia de la Centru de Sanatate la Centru Medical intr-un timp foarte scurt.

Anadolu Medical Center

Spitalul Hisar Intercontinental, cu sediul in Istanbul, este unul dintre cele mai mari si mai cuprinzatoare spitale private din tara, cu un diagnostic si tratament de cea mai inalta calitate in cele mai confortabile, sigure si orientate catre pacienti, utilizand cele mai noi si cele mai bune tehnologii medicale.

Spitalul a fost fondat pe o suprafata inchisa de 35.000 de metri patrati si ofera servicii in Umraniye, Istanbul. Aceasta este la doar 20 de minute de Aeroportul International Sabiha Gokcen, 5 minute de Bosfor si la comunele continentelor, Asia si Europa. 

Medicana Health Group este constituit din 11 centre spitalicesti pe intreg teritoriul Turciei, fiind una dintre primele investitii private de importanta majora din Turcia. Medicana are o puternica reprezentare internationala, atragand anual mii de pacienti din toata lumea. Acestia aleg sa se trateze la Medicana datorita serviciilor peste standardele internationale in ceea ce priveste controlul infectiilor, managementul riscurilor, siguranta pacientului, calitatea cadrelor, (Grupul este acreditat de catre Joint Comission Interational). In plus, cei peste 750 de doctori ai grupului asigura peste 30 de specializari medicale.

Centrul Medical Herzliya (HMC) din Israel este o institutie medicala de ultima ora care ofera o gama larga de servicii medicale tuturor organizatiilor internationale de mentinere a pacii din Israel: UNDOF, UN, UNIFIL, UNTSO & MFO. 

Centrul Medical Herzliya coopereaza cu organizatiile din S.U.A. si cu alte organizatii mondiale din 1984. Acestia din urma au ales sa coopereze cu Centrul Medical Herzliya pentru serviciile medicale de ultima generatie care includ: facilitati de diagnoza de ultima ora, laboratoare moderne, institut avansat de imagistica, reputati medici si chirurgi foarte bine pregatiti, standarde exclusive de spitalizare, servicii de reabilitare de prima clasa. 

Din 1999, U.N. si UNDOF au ales Spitalul privat din cadrul Centrului Medical Herzliya (HMC), primul furnizor de servicii medicale din Israel. Evaluarea include nivelul asistentei medicale furnizate, calificarile medicilor, standardele camerelor de operatie si unitatea de terapie intensiva. Herzliya Medical Center este situat in Herzliya, un oras atractiv de pe litoral, cu o plaja uimitoare. Locatia convenabila a spitalului permite angajatilor din U.N. sa soseasca din sudul si nordul Israelului in cateva ore.

Centrul Medical Herzliya Israel

Simbol al excelentei in medicina, Liv Hospital Istanbul imbina calitatea serviciilor de ingrijire cu nivelul inalt de pregatire al echipei experimentate de specialisti, chirurgi si asistenti medicali.
Centrul dispune de cele mai avansate metode de diagnosticare si tratament, folosind aparatura si tehnologie de ultima generatie.

Wiener Privatklinik, cel mai mare spital privat din Viena, care dateaza din 1871, si-a stabilit obiectivul de a oferi pacientilor o expertiza medicala de prima clasa si un centru individualizat de ingrijire a pacientilor – toate livrate intr-o ambianța sofisticata. Datorita proximitatii Spitalului Universitar, WPK este sediul celor mai renumiti experti medicali care predau si practica la Clinicile Universitare. Acest lucru garanteaza pacientilor nostri servicii medicale bazate pe dovezi, tehnologie de ultima generatie si ingrijire personalizata. Spitalul are 145 de paturi, bloc operator cu 4 sali de operatie, servicii de imagistica avansata (singurul spital privat din Viena cu PET CT si medicina nucleara), fizioterapie si recuperare medicala la standarde internationale. Echipa medicala este alcatuita din peste 250 experti reputati vienezi, ce aplica o abordare interdisciplinara a fiecarui caz.

wiener privatklinik 2

Assuta este cel mai mare si important centru de servicii medicale private din Israel, care cuprinde unsprezece clinici si spitale din Israel si furnizeaza interventii chirurgicale inovatoare si proceduri de diagnostic in toate domeniile medicinei, inclusiv cardiologie, oncologie, ginecologie, urologie si multe altele.
Spitalul Assuta din Tel-Aviv a fost infiintat in 1934, iar in ultimii 70 de ani a devenit renumit ca fiind cel mai avansat spital din Orientul Mijlociu.